Eksperterne

Gode spørgsmål kræver gode svar, og derfor har vi tilknyttet eksperter der på frivillig basis hjælper med svar og gode råd.

For at kunne give de bedst tænkelige svar på alle de spørgsmål man måtte have omkring hørelsen, det at have en hørenedsættelse, cochlear implant, uanset om det handler om det handler om vejen til et CI, selve produktet eller genoptræningen og forløbet efter operationen, så har ’jegvilhøre.dk’ tilknyttet et panel af eksperter med forskellige faglige baggrunde.

De har erfaring og viden fra alle områder af den audiologiske verden, og arbejder til dagligt med mennesker med hørenedsættelse og CI brugere.
Vi har tilknyttet kirurger som har erfaring med CI operationer, praktiserende ørelæger der til dagligt ser mennesker med høreproblemer, audiologopæder som blandt andet genoptræner CI opererede samt underviser og vejleder generelt, CI koordinatorer som har samtaler med CI kandidater, audiologiassistenter som har erfaring med høreapparater og hørenedsættelser samt ikke mindst erfarne CI brugere.

Man kan stille sine spørgsmål uanset hvor man befinder sig på hjemmesiden via ? linket i højre side. Da alle arbejder frivilligt med dette, kan der godt gå lidt tid inden man kan forvente at få et svar retur, men alle bestræber sig på at svare så hurtigt som muligt.